Prime Mall’den kaçak et iddiasına tepki

Prime Mall’den kaçak et iddiasına tepkiİskenderun Primemall Alışveriş Merkezi ile ilgili olarak yerel bir gazetede çıkan kaçak et satışı olduğu yönündeki haber ortalığı karıştırdı. Haber karşısında sessiz kalmayan Prime Mall yetkilileri “Böyle bir şey sözkonusu dahi olamaz. Firmalarımız zan altında bırakılamaz, her yönüyle hakkımızı arayacağız” şeklinde görüş ortaya koydular. İskenderun Primemall AVM içerisinde hizmet veren bazı kuruluşların at ve eşek eti satmakla suçlayan haberle ilgili olarak Primemall AVM Müdürü Arzu Özerdem, bir basın toplantısı düzenleyerek, haberin asılsız olduğunu belirtti. Basın mensuplarına tek tek mutfakları gezdiren Özerdem, “AVM içerisinde hizmet veren tüm kuruluşlarımızın mutfakları her zaman denetime açıktır” diye konuştu. İskenderun’da yayın yapan günlük bir gazetede çıkan haberin kanıtsız olarak asılsızca yazıldığını belirten Özerdem, “Primemall’de hizmet veren tüm kuruluşlarımız Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı ve İskenderun Belediyesi tarafından rutin olarak denetlenmektedir. İşletmelerimizin mutfakları her zaman müşterilerimize ve basın mensubu arkadaşlarımıza açıktır. Hepimizin ve özellikle müşterilerimizin içi rahat olsun. Herkes gönül rahatlığı yemeklerini yiyebilir. Zaten rutin denetlemeler devam ediyor. Analiz raporları ve belgeler tüm restaurantlarımızın mevcut. Ancak biz yine de İskenderun Belediyesi’ne müracaat ederek özel bir kapsamlı denetleme istedik. Onlarda müracaatımıza karşılık verdiler. Hiçbir sıkıntımız ve korkumuz yok. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun” ifadesinde bulundu.

Primemall’de işletmecilik yapan Kenan Yüce ise, “Bu yapılan haber tamamen düşmanlık içermektedir. Ben 25 personel çalıştırıyorum. Yapılan haber maksatlıdır. Primemall’ı hedef alan bir haberdir. Vatandaştan yana bir sıkıntımız yok. Sanırım bir yönlendirme var” diye konuştu.

Önceki İçerikOruç tutanlar cennetle müjdelenir
Sonraki İçerikNuray Hafiftaş ve Yunus Bülbül İskenderun’da
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.