Yeni bir başlangıç, gerçek bir başarı diliyorum

Yeni bir başlangıç, gerçek bir başarı diliyorumBugün İskenderunspor’da yeni bir sayfa açılıyor. Nereden yeni diye merak edebilirsiniz. Çünkü İskenderunspor’da kongre bugün gerçekleşiyor. Yapılacak kongrede yeni yönetim kurulu üyeleri oluşacak. İskenderunspor’u gerçek anlamda temsil edecek kişiliğe sahip olan insanlar bu yönetimde yer alacak gibi görünüyor. Yani İskenderunspor’un başarısını kovalamak için çalışacak insanların olacağını düşünüyorum. Kendinden çok memleketine hizmet eden bir çok insana bu kentte bazı çıkar ve yalaka grupları yüzünden ne yazık ki gerçek hizmet eden insanları kaybettik. Ama artık böyle olmamalı. Bu memlekete sporundan tutun da hizmetin nesi olursa olsun onlara sahip çıkmalıyız ve onları ödüllendirmeliyiz. Dün köşemden de belirttim. İskenderun’da güç birliğinin olması gerektiğini yazmıştım. Bu yazıdan dolayı aklı başında olan ve spor kamuoyunun da yakından tanıdığı birçok beyefendi, saygın hocalar ve insanlar beni arayarak düşüncelerini ve benim köşemin ne kadar doğru bir tespit olduğunu söyledi. Kendilerine teşekkür ediyorum.
Evet, artık herkes onu, bunu, şunu karalamaktan vazgeçmeli. Eğer yanlış bir şey varsa da çıkıp delikanlıca yüzüne karşı söylemeli. Arkadan konuşmanın da delikanlılığa değil, insanlığa sığacak bir yanı bile yok. Tabi ben yazdığım yazılarda genelde doğru ve kentimiz için mücadele eden insanlardan bahsediyorum. Maalesef ama maalesef kentimizin içerisinde yaşayan ama insanlıktan nasibini almamış birkaç grubunda olduğunu söylemekten çekinmiyorum. Bu gruplar ise kendilerini spor otoritesi diye tanıtarak sağda solda lobi çalışmaları yapıyor. Benden o lobicilere tavsiye, lobinizi gidin Amerika Birleşik Devletleri’nde yapın. Orada genelde İsrail lobisi sağlam çalışıyor. Sizinde onlardan çok farklı bir yanınız yok. Bu nedenle memleketin takımları içerisinde bazı insanların fikirlerini kurcalamak sana katkı getirmeyecek. Ben bu kentin bir vatandaşı olarak İskenderun’da sporun içerisinden gelen bir insan olarak, tüm bölgenin birlikte hareket etmesinden yanayım. Hatta amatör spor kulüpleri de birlikte hareket etmeli, birbirlerine destek çıkmalı ve birbirleriyle futbolcu alışverişinde de kolaylık sağlamalılar.
Ama amatör liglerde ise bazı hocalar futbolcu ayrımcılığı da yapmıyor değil. Çok ciddi adam kayırmanın olduğunu ve kimlerin niçin oynatılmadığını da biliyorum. Ama bunları yazmak da benim kişiliğime yakışmaz. Herkes kendine çekidüzen verirse bizler de ilerleyen zamanlarda belki bunları yazmaktan vazgeçeriz.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.