Hastalıkla mücadele için yardım bekliyor

Hastalıkla mücadele için yardım bekliyorHayatta her insanın aklından zengin olmak geçer. Ancak dünyanın sahibi de olsa baş ağrısı bile insanı inanılmaz derecede huzursuz eder. İnsanoğlunun elinde bulundurduğu en büyük servet kuşkusuz sağlığıdır. Daha hayatının baharında yakalandığı amansız bir hastalıkla mücadele etmeye çalışan 24 yaşındaki Uğur Semerci, yatağa bağlı bir şekilde kendisine uzanacak yardım elini bekliyor. Sağlıklıyken İskenderun Belediyesi’nde çalışan ancak son aylarda yakalandığı hastalıkla mücadele etmek durumunda kalan Uğur Semerci, hastane hastane dolaşarak derdine çare bulmaya çalışıyor. Tedavisini Adana’da sürdüren Uğur Semerci, haber ekibimize yaptığı açıklamada, maddi sıkıntıları dolayısıyla tedaviyi sürdürme olanağının azaldığını söyledi. Muradiye Mahallesi 229 Sokak No: 35’teki baba evinde oksijen tüpüne bağlı olarak yaşamını sürdüren Semerci, kendisinin insanlardan para istemediğini, sadece İstanbul ve Ankara’daki üniversitelerde daha iyi tedavi olma imkânlarının bulunduğunu, eğer büyükşehirlerde tedavi olursa sağlığına kavuşabileceğini düşünerek duyarlı olan insanlardan destek beklediğini söyledi. İş arkadaşlarının da kendisini unuttuğunu, hiç kimsenin yanına gelmediğini belirten Uğur Semerci, “çaresiz bir şekilde bekliyorum” açıklamasını yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan Uğur Semerci, “Hastalığımdan sonra eşim de beni terk edip gitti. Eşim çocuklarımı da yanına aldı” açıklamasını yaptı.
Yavrusunun gözleri önünde eridiğini görmeye dayanamadığını belirten baba Halil Semerci ise “Çocuğum amansız bir hastalığa yakalandı ve gözlerimizin önünde eriyip gidiyor. Adana’ya defalarca götürdük. Tedavisi devam ediyordu. Ancak şu anda Adana’ya bile götüremez duruma geldim. Çünkü her şeyimi sattım ve paramız kalmadı. Devletimizin yetkililerine sesleniyorum, sadece tedavi konusunda yardımcı olmalarını istiyorum” diyerek, içinde bulunduğu zor koşulları özetledi.

Önceki İçerikSuriye Milli Takımı İskenderun’a Geliyor
Sonraki İçerikiskenderun seçim sonuçları
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.