Biyokimya dalında Tosçelik yine farkını konuşturdu..

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Biyokimya dalında Tosçelik yine farkını konuşturdu..Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TUBİTAK) tarafından, ortaöğretime devam etmekte olan öğrencileri temel ve sosyal bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişmelere katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen “Orta Öğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri 2011 Yarışması” kapsamında Biyokimya dalında oluşturdukları proje ile Türkiye 2’ncisi olarak dereceye giren İskenderun Tosçelik Fen lisesi 11.Sınıf öğrencilerinden Ayça Gökçe ve Sercan Deveci ile PTT Genel Müdürlüğü ve Dünya Posta Birliği (UPU) tarafından düzenlenen “40. Uluslararası Mektup Yazma Yarışması”nda Türkiye 1’incisi olarak dereceye giren Mithatpaşa İlköğretim Okulu 6.Sınıf öğrencisi Fatma Reyyan Köroğlu, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret ettiler.
Ziyaret esnasında İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Cankurtaran, Tosçelik Fen Lisesi Müdürü İlhami Koç, Mithatpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Sefai Server Dik de, öğrencilere eşlik ettiler. Öğrencilerin elde ettiği üstün başarılar ile gurur duyduğunu dile getiren Kaymakam Ali İhsan Su, özverili çalışmaları ile dereceye giren öğrencileri ödüllendirmek amacıyla hediye verdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.