Yüreğine ve gönlüne sağlık ‘Hüseyin Fırat’

Yüreğine ve gönlüne sağlık ‘Hüseyin Fırat’İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri çok hayırlı bir işe imza atarak, beynindeki tümör nedeniyle hastalığı her geçen gün ilerleyen 10 yaşındaki Filiz Korkmaz’ı evinde ziyaret ederek, maddi destek ve gıda yardımında bulundular. İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Fırat ve derneğin yönetim kurulu üyeleri Ali Arıca, Ayhan Karataş ve Yahya Ürek, beynindeki tümör her geçen gün büyüyen ve bir an önce ışın tedavisine başlanması gereken minik Filiz Korkmaz’ı evinde ziyaret ettiler.
Haberimizin yayınlandığı günden itibaren minik Filiz Korkmaz’a hayırsever kişi ve kurumların desteği sürüyor. Hastalığından ötürü vücudunun sağ tarafı kısmi felç olan ve bir gözü de görmeyen minik Filiz’i dün gün içerisinde İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Fırat ve derneğin yönetim kurulu üyeleri Ali Arıca, Ayhan Karataş ve Yahya Ürek ziyaret ederek, maddi katkı ve gıda yardımında bulundu. Minik Filiz’e şefkatle yaklaşan İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Fırat ve yönetim kurulu üyeleri, aileye tedavi sürecinde yalnız olmadıkları mesajını verdiler. Kendisini ziyarete gelenlere teşekkür eden minik Filiz Korkmaz ise, “Amcalarımın beni ziyarete gelmesi dolayısıyla çok mutlu oldum. İnşallah iyileşirim. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.
İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Fırat da, yaptığı açıklamasında, “Gazete ve TV’lerde minik yavrumuzun beynindeki tümörün 14 cm’ye ulaştığını ve bir an önce Ankara’da tedavi edilmesi gerektiğini öğrendik ve çok üzüldük. Yönetim olarak istişarede bulunduk ve dünya tatlısı Filiz’e imkanlarımız ölçüsünde katkı sağlamak istedik. Hepimiz insanız. Hastalığı veren yüce Rabbimiz şifasını da verecektir. Umarız minik yavrumuz Filiz bir an önce iyileşir ve eski sağlığına kavuşur” dedi.
Anne Serap Korkmaz da, başkan Hüseyin Fırat ve derneğin yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Sizlerden ve bugüne kadar katkı sağlayanlardan Allah razı olsun. İnanın bana sizlerin desteği kızıma ve bize güç veriyor. Hayırsever kişi ve kurumların var olduğunu bilmek ve sizlerin desteğini hissetmek bizim için en büyük moral kaynağı. Bugün bizleri ziyaret ederek kızıma büyük moral verdiniz. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde görüş ortaya koydu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.