74 mezunu hekimler İskenderun’da

74 mezunu hekimler İskenderun’daİstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi 1974 yılı mezunu doktorlar İskenderun’da. Aralarında Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’inde yer aldığı İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi 1974 mezunu 140 uzman doktor, İskenderun’da bir araya geldi. Her yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda toplu olarak geziye çıkan doktorlar bu yıl, İskenderun Belediye başkanlığına seçilen dönem arkadaşları Dr. Yusuf H. Civelek’i görmek için, İskenderun’a geldiler. Dönem arkadaşlarını Başkan civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek karşıladı. Doktorlar nostalji yaşayarak hoşça zaman geçirdi. Misafirler geçtiğimiz hafta sonu öğleden sonra Mimar Sinan tarafından inşa edilen tarihi Payas Kervansarayı ile kalesini gezdiler. Gezide Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, eşi ve kızı konuklara eşlik etti.
Payas gezisinden sonra İskenderun 2 Nolu Çay Bahçesi’nde dinlenen doktorlar, akşam saatlerinde Antakya’ya geçerek akşam saatlerinde gala yemeğinde bir araya geldiler. Yemeğe Başkan Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek de katıldı. Pazar günü bir grup doktor tekneyle deniz gezisine katıldı. Doktorlar dün sabah İskenderun’dan ayrıldı

Önceki İçerikYücel sanayi esnafıyla iç içe
Sonraki İçerikTam altının fiyatı asgari ücrete yaklaştı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.