Annelerin değerini onlar hayattayken bilelim

Annelerin değerini onlar hayattayken bilelim12 Haziran genel seçimleri dolayısıyla Hatay’dan bağımsız aday olarak yola çıkan Diş Hekimi Melih Sürmeli, Anneler Derneği İskenderun şube yönetimini ziyaret ederek anneler gününü kutladı. 8 Mayıs pazar günü kutlayacağımız Anneler Günü öncesinde Hatay’dan bağımsız milletvekili adayı Melih Sürmeli, Anneler Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Anneler günü öncesinde kendilerini ziyarete gelen milletvekili adayı Melih Sürmeli’ye teşekkür eden Anneler Derneği İskenderun Şube Başkanı Nezihe Elibol, “Bizleri bu mutlu günümüzde ziyaret etmenizden dolayı kıvanç duyduk. Annelerin önemini her zaman bilmek lazım. Anneler hayatımızdan gittikten sonra değil, yanımızdayken onun değerini bilelim” açıklamasını yaptı.
Kendilerini ziyaretten dolayı şeref duyduğunu belirten Hatay bağımsız milletvekili adayı Melih Sürmeli, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk Türk kadınına dünyadaki diğer milletlerden önce seçme ve seçilme hakkı vermiştir. Türk kadını Kurtuluş Savaşı’nda cephede omuz omuza düşmanla çarpışmış, vatanın kurtarılmasında anahtar rol üstlenmiştir. Anneler en kutsal ve en değerli varlıklarımız” dedi ve seçimde tüm annelerin desteğini istedi.

Önceki İçerikOrhan Karasayar Ugandalı öğrencilerle
Sonraki İçerikCHP milletvekili adayları pazar esnafının arasında
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.