37. yıldır ilkeli ve tarafsız yayıncılığın adı: GÜNEY

37. yıldır ilkeli ve tarafsız yayıncılığın adı: GÜNEYDinamik ve objektif haberciliğin yanı sıra, bağımsız duruşuyla kentimizde günlük olarak yayın hayatını sürdüren Güney Gazetesi 37. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Gazeteniz Güney bundan tam 37 yıl önce 30.04.1974 yılında yayın hayatına merhaba dedi. Güney, bu yolda emin ve kararlı adımlarla ilerlerken yayın ilkelerinin yanı sıra kendine has farklı çizgisi, üslubu ve milli değerlere bağlı bir yayın anlayışıyla hareket etti. Gazeteniz Güney, hem bugünün hem de gelecek nesilleri düşünerek yayın yapma sorumluluğunun adıdır. Gazeteniz Güney’in kat ettiği mesafeyi, bugünlere nasıl geldiğini ve yarınlara nasıl baktığını en güzel anlatan düstur; “toplumun problemlerine duyarlı, güvenilir, kararlı, doğru ve tarafsız yayıncılık ilkelerini şiar edinen anlayıştır.” Yayıncılığı kısa bir yarış değil, uzun soluklu bir maraton olarak benimsedik. Olaylara tarafsız ve objektif bir bakışla geniş kitlelere ulaştık. Bugün 37. yılını kutlayan gazeteniz Güney, gelecek yıllarda da aynı ilkeli duruşunu korumayı, sorumlu yayıncılık anlayışı, doğru ve tarafsız haberi esas alan yaklaşımını sürdürecektir.
Halkın günlük yaşantısındaki en büyük güç kaynağı olan gazeteniz Güney’in 37. kuruluş yıldönümü coşkusuna; Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu da ortak oldu.

HATAY VALİSİ CELALETTİN LEKESİZ:
“Yayın hayatına başladığı 1974 yılından bugüne yerel basınımızın bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Güney Gazetesi’nin tüm yönetici ve çalışanlarını kuruluş yıldönümüz vesilesiyle tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”

İSKENDERUN KAYMAKAMI ALİ İHSAN SU:
“Habercilik anlayışı, dizaynı ve zengin içeriğiyle gazete okumayı keyif haline getiren Güney Gazetesi’nin imtiyaz sahiplerini, genç ve dinamik ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI YUSUF CİVELEK:

“Güney Gazetesi, düzeyli ve ilkeli bir yayın anlayışıyla İskenderun yerel medyasında yayın yaşamını başarıyla sürdürmektedir. 37. kuruluş yıldönümünüzde gazetenizin başarı grafiğindeki katkılarınızdan dolayı sizi kutlarım.”

İSKENDERUN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİM KURULU:
“İskenderun’da günlük olarak yayımlanan Güney Gazetesi kuruluşunun 37’nci yıldönümünü kutlamaktadır. Gazetenin imtiyaz sahibi Mustafa Tosyalı başta olmak üzere Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Akpınar, çalışanları ve bugüne kadar emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutlar, yayın hayatında başarılarının devamını dileriz.”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.