Seher kardeşlerin acı günü

Seher kardeşlerin acı günüGazeteci Mürsel ve Ahmet Seher kardeşlerin babaları Hikmet Seher, tedavi gördüğü İskenderun Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Gazetemiz muhabiri Mürsel Seher ve meslektaşımız Ahmet Seher’in babaları Hikmet Seher, bir süredir kalp ve akciğer yetmezliğinden tedavi görüyordu. Uzun bir süredir yaşama tutunmaya çalışan Hikmet Seher’in vefatı ailesi, dost ve sevenlerini yasa boğdu. Çevresinde sevilen ve sayılan bir isim olarak tanınan Hikmet Seher’in cenaze namazı İskenderun Kaptan Paşa Camii’nde kılındı. Cenaze namazına İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, CHP Hatay Milletvekili adayları Mevlüt Dudu ve Yılmaz Şahutoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda sevenleri katıldı. Babalarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Mürsel ve Ahmet Seher kardeşleri dost ve yakınları teskin etmeye çalıştı. Kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan merhum Hikmet Seher, Yayladağı ilçesi Yeditepe beldesinde gözyaşları arasında defnedildi.
Güney Medya olarak merhum Hikmet Seher’e Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, Mürsel ve Ahmet Seher kardeşlere sabır ve başsağlığı dileriz.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.