Peygamber Efendimiz’in hayatını insanlık örnek almalı

Peygamber Efendimiz’in hayatını insanlık örnek almalıAK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İskenderun İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, belediye meclis üyeleri ile birlikte parti ilçe teşkilat yöneticileri de hazır bulundu. İlk olarak söz alan İskenderun İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Kutlu Doğum Haftası’nın öneminden bahsetti. Bu anlamlı hafta ile ilgili geniş kapsamlı programlar düzenlediklerini belirten Müftü Kavillioğlu, “Bu etkinliklerden birisi de Kutlu Doğum pilavı ikramıdır. Bu anlamlı haftamızda Alemlere rahmet olarak gönderilen son Peygamber Hz. Muhammed’in örnek hayatını anlatıyoruz. Bu haftanın amacı, insanları huzur, sevgi ve hoşgörü ortamında buluşturarak bir sevgi yumağı haline getirmektir” diye konuştu.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise yaptığı açıklamada, “Son peygamber olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed’in (S.A.V) örnek kişiliği, hayatı ve yaşamını anlamak, anlayabilmek ve insanlara anlatmak lazım. Bizler günümüzün zorlaşan hayat şartlarında, O’nu örnek alarak, fakat gerçek manada onu tanımayı, sevmeyi ve bizlere göstermiş olduğu yolun özünü anlayarak ilerliyoruz. Sevgili Peygamberimizi anmak, onu tanımak, değerlerini anlamak, O’nun yolunda ilerleyebilmek için geçmişle geleceği birleştirme şeklinde düşünebileceğimiz bu haftanın tüm İslam aalemine hayırlar getirmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.