Oh beee demek ki oluyormuşşşş

Oh beee demek ki oluyormuşşşşGeçtiğimiz günlerde yazdığım yazımda İskenderunspor’a siyasi partinin tüm aday adaylarının 1000 TL bağış yapmasını gündeme getirmiş ve bu konunun üzerinde duracağımı söylemiştim. Katkı sağlanmasına vesile olduğum için çok mutluyum. Çünkü bu kenti düşünen kişilerin hala olduğunu görmek çok güzel bir duygu. Beni bilen bilir İskenderun’un çıkarlarını herkesten önce tuttuğumu.
İskenderunspor’un desteğe, tesisleşmeye ve kurumsallaşmaya ihtiyacının olduğunu söylüyorum ve söylemekten de kaçınmayacağım. Nasıl mı kurumsal olunur..
İşte en güzel örneği Demirçelik Spor değil mi!
Dönelim konumuza.
Siyasetçiler meydanlarda basmadık kaldırım, gezmedik yer bırakmıyorlar. Baylar ve bayanlar kendilerini o kadar çok kaptırmışlar ki, daha aday adaylığında bile afiş, broşür dağıtımı, araç giydirme işleri aldı başını gitti. Peki, 1000 TL de İskenderun’a hizmet anlamında spor kulübüne destek bağışı yapsanız olmaz mıydı? Bal gibi olur..
İşte bu konuda çok duyarlı olanlar hemen ortaya çıktılar. Ama onlar siyaset yapmadılar. Çünkü siyaset için bir yerlerde kendini göstermek isteyenleri herkes bilir. Bence İskenderun halkının artık uyanması gerektiğini düşünüyorum. Sadece spor anlamında değil, her konuda beni yönetecek insanın duyarlı olmasını istememiz kadar doğal bir şey olabilir mi sizce..
Beni yönetecek milletvekili beni ve bölgemi iyi bilecek, hizmet getirecek..
Yok öyle üç kuruşa beş köfte..
AK Parti’den bölgesine hizmet için yola çıkan Osman Alpagül ve İbrahim Yaran yazmış olduğum yazıya duyarlılık gösterdiler ve İskenderunspor’a desteğin verilmesi gerektiğini belirterek ilk olarak Osman Alpagül 1000 TL bağış yaparak açılışı gerçekleştirmiş oldu. Canlı yayına aldığım Osman Bey’le uzunca sohbet ettik. O siyasetten, ben spordan dem vurdum. Yanı herkesin için acıyor.
Haksızlığı kabullenemiyoruz..
Sağ olsun canlı yayına gelerek İskenderunspor Genel Kaptanı Ajlan Özden’e 1000 TL bağışı veren Alpagül, örnek bir duyarlılık sergiledi. Aradan üç dakika geçmedi. Yine AK Parti’den İbrahim Yaran aradı. “Bu duyarlı ve önemli bir konuda ben yer almaz mıyım” dedi ve kendisinin de 1000 TL bağış yapacağını söyledi. Ben de çok mutlu oldum ve ikisini de tekrar canlı yayına alarak onlara forma hediye ettik. İskenderunspor yönetim kurulu üyesi de bu canlı yayında hazır bulundu ve her iki aday adayı da “Burada siyaset olmaz, burada spor var. Destek olmak durumundayız ve herkesi bu desteğe davet ediyoruz” dediler ve kendilerini isimlerinin de yer aldığı birer turuncu mavili formayı hediye ederek uğurladık.
Ardından CHP’den aday adayları Bülent Bozdoğan ve Müfit Tennioğlu da bu konuda duyarsız kalamayacaklarını, kentimizin takımı İskenderunspor’a her türlü desteği vereceklerini belirterek kampanyaya katıldılar. Onlara da teşekkür ediyorum.
Bugün listeler açıklanıyor. Aday adayları çok, ama adaylar belirlendikten sonra da bu takıma destek sağlayacakların isim listesini seçmenler takip ediyordur elbette..
Kafalarının bir köşesine koyacaklardır.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.