Merkez cami için karar günü

Meclis toplantı salonuna 4 sabit, 1 motorlu kamera ve 2 hassas ses kayıt cihazı kuruldu.

Cami için karar günü

Merkez cami için karar günüİskenderun Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yeni düzenleme yapıldı. Meclis toplantı salonuna 4 sabit, 1 motorlu kamera ve 2 hassas ses kayıt cihazı kuruldu. Toplantılarda kesintisiz görüntü ve ses kaydı  sağlayacak bu uygulama 01 Nisan 2011 Cuma günü meclis toplantısında başlatılacağı açıklandı. İskenderun Belediye Meclisi 5393 Sayılı Kanunun 22. maddesi gereğince 01 Nisan 2011 Cuma günü (bugün) saat 14.00’de gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonu’nda toplanacak. İskenderun Belediyesi’nin açıkladığı meclis gündemi şöyle:
G Ü N D E M:  
1)- Meclis Divanı Katipliğine 2 adet asil 2 adet yedek üyenin gizli oylama yapmak sureti ile seçilmesi hakkındaki Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi. 
2)- Meclis Başkan Vekilliği görevini yürütmek üzere Meclis 1. Başkan Vekili ve Meclis 2.  Başkan Vekilinin gizli oylama yapmak sureti ile seçilmesi hakkındaki Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi.        
3)- Belediye Encümeninde görev yapmak üzere 3 adet üyenin gizli oylama yapmak sureti ile seçilmesi hakkındaki Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi.      
4)-  Bütçe komisyonu üye sayısının tespiti ve üye seçimi hakkındaki Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi.
5)- İmar komisyonu üye sayısının tespiti ve üye seçimi hakkındaki Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi.               
6)-  Belediye Başkanlığının 2010 yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi ile ilgili Strateji Geliştirme Müdürlüğü teklifi.
7)- Denetim Komisyonu raporu hakkında meclise bilgi verilmesi.
8)- Üniversite alanı içindeki Konarlı Mıntıkası 2105 Ada 2 Nolu parselin bir kısmının merkez ibadet yerine dönüştürülmesi ile ilgili yazılı önerge

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.