Antakyalı erkeklerin yüzde 99’u hanımına biat eder

Antakya’da Kadın Erkek Eşitliği konusunda Hiçbir Problem, Sıkıntı Yok

Antakyalı erkeklerin yüzde 99’u hanımına biat ederHatay Kadın Girişimciler Derneği tarafından geçtiğimiz hafta sonunda Antakya Otoman Palace’ta gerçekleştirilen Sevgi, Barış, Hoşgörü Kenti Hatay’da Buluşuyoruz” adlı organizasyonda bir konuşma yapan Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, katılımcılar tarafından bol bol alkışlandı.

Türkiye’deki tüm iş kadını dernekleri, TOBB Kadın Girişimciler kurulu üyeleri ile BPW üyelerinden oluşan 200 kadına hitap eden Savaş,

“Antakya’da kadın erkek eşitliği konusunda hiçbir problem, sıkıntı yok. Aksine Antakyalı erkeklerin yüzde 99’u hanımına biat eder. Antakyalı erkeklerin en büyük özelliklerinden birisi de; hangi dine mensup olursa olsunlar eşlerine karşı çok saygılıdırlar. Antakyalı erkeklerin % 99’u eşinin sözünden dışarı çıkmaz.”

Başkan Savaş, Türkiye’nin en önemli işkadınlarından oluşan dinleyicilerinin sık sık alkışlarla kestiği konuşmasında;

“Aslında biz hanımların bizi yönetmesinden keyif de duyuyoruz. Eşinize ne kadar evet derseniz o kadar mutlusunuzdur. Siz hiç ‘mutlu kazak’ gördünüz mü? ‘mutlu kazak’ yoktur.” diyerek katılımcıların sempatisini kazandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.