Her vekil adayı İskenderunspor’a 1000 TL versin

Evet..
Siyasi partiler birbirleriyle kıyasıya bir yarış içerisindeler. Herkes kendini nasıl Ankara’ya atarım, nasıl genel başkanın gözüne girerim çabası içerisinde.
Elbette siyaset demokrasiler için olmazsa olmaz, bunun bilinci içerisindeyim. Herkes hizmet için siyaseti seçiyor, oysa ki siyasetin dışında da hizmetin yapılacağını bilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bölgemizde ismini her seçim görmeye alıştığımız isimlerde hala bu yolda bende varım diyor.
Her vekil adayı İskenderunspor’a 1000 TL versinHakkıdır elbette..
Olması da çok doğal..
Ama bu kaçıncı be ağabey?
Yetmez mi?
Gençlerin ya da bir başkasının önünü açmanız doğru değil mi? Akşam oluyor bir cafe de oturuyorlar, yanındaki üç kişi ‘sen yaparsın ağabey hadi çık aday ol’ diyorlar ve adaylığa girecek kişi hızını alamadan hemen aday adayı olduğunu açıklıyor. Tabi bu yazdıklarım herkesi ilgilendirmiyor,, kimse sakın yanlış anlamasın.
Her dönemin yolcularına bir seslenişti bu. Hâlbuki bu kadar zorlamana gerek yok kendini. Madem ki hizmet etmek istiyorsun, her türlü sivil toplum örgütlerinde, spor kulüplerinde başkan veya yöneticilik yapabilirler. Ama bunu düşünen olmuyor. Hâlbuki siyasetin daha da iyi tanıtımını yapan bir dal var. O da spor diye düşünüyorum. Seçim üzeri pek de kimse İskenderunspor’u dikkate almıyor.
Ama çok büyük bir hata içerisinde olduklarını da unutmamalılar. Siyasete akıtılan paranın yüzde birini İskenderunspor’a akıtırlarsa, sanırım bu taraftar ve sporseverler aday adaylarını ve adayları unutmayacaktır diye düşünüyorum. Bu kentin çok şansız olduğunu her defasında dile getirdim, hala da getiriyorum.
Sahibimiz var mı bilmiyorum..
Ama her yerde yalnız olduğumuzu düşünüyorum..
Çünkü ne yaparsak yapalım yalnızlığımızı görüyoruz. Bakın İskenderunspor çaresiz bekliyor. Ölüm döşeğinde can çekişiyor desem yalan olmaz. Yönetim kurulu üyelerinden üçü geçmez destek olanlar, ama şu anda sanırım o da kalmadı.
Evet, bir takımı profesyonel yapmak gerçekten çok zor. Ancak yaşanır, anlatılmaz..
İskenderun’dan aday adayı olan tüm siyasi temsilcilere sesleniyorum. Bu kent için siyaset yapmaya kalkıyorsunuz. Allah yolunuzu açık etsin ve bu kente, bölgeye hizmet edeceğinize olan inancım tamdır. Ama hizmet her yere olmalı, belirli yerlere değil.
Bakın İskenderunspor bu sezon kendini kurtardı. Düşmez, ama unutmayın çok kötü bir durumda..
Gelecek sene bu takım kesinlikle düşer.
AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Doğru Yol Partisi, Büyük Birlik Partisi..
Yani seçime giren tüm siyasi parti aday adayları, her aday İskenderunspor’a 1000 lira bağışlasa, inanın bana İskenderunspor’a çok büyük bir desteğiniz olacaktır. En azından İskenderunspor’a sahip çıktığını birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu herkese göstermiş oluruz.
Siyaset öncesinde spora destek olalım. Kentimizin takımını milletvekili aday adayları yalnız bırakmasınlar.
Yoksa her şey çok geç olabilir ve bu kentin spor severleri ise kendilerine sahip çıkanları da çıkmayanları da hafızalarına yerleştireceklerdir.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.