Talihsiz kazada hayatını kaybedenlere son görev

Talihsiz kazada hayatını kaybedenlere son görevGeçtiğimiz hafta sonu İskenderun-Arsuz karayolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Katar ailesi için Ortodoks Kilisesi’nde cenaze töreni düzenlendi.
İskenderun’a bağlı Madenli beldesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında taziye ziyaretinden dönen aynı aile içerisinden 3 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişide ağır şekilde yaralanmıştı. Meydana gelen kazada Corcet Katar (70) Nicola Katar ve Rıfka Işıldak olay yerinde hayatını kaybederken, Cemile Katar, Ahmet Uçmaz, Işıl Oruç Kırık ve Hülya Kırık Çetin yaralanmışlardı. Yaralanan vatandaşların tedavileri devam ederken, talihsiz kazada hayatını kaybeden Corcet Katar ve Nicola Katar’ın cenazeleri Ortodoks kilisesine getirildi.
Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme, Hıristiyan vatandaşlar ve Türk vatandaşlarda kilisede düzenlenen cenaze törenine katıldılar. AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun ve parti yönetim kurulu üyeleri de kilisede düzenlenen cenaze törenine katılım gösterdiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.