B-fit anlatılmaz yaşanır

B-fit anlatılmaz yaşanırBayanlara yönelik sağlık ve spor merkezi denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan B-fit kendi kulvarında ilerlemesini sürdürürken, sosyal ve kültürel etkinliklerle de adından söz ettiriyor. B-fit Sağlık ve Spor Merkezi İskenderun şubesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla panayır etkinliği düzenlendi.
Bayanların el emeği göz nuru ürünlerini sergiledikleri, tiyatro gösterisinin sunulduğu ve müzik eşliğinde eğlenip sohbet ettikleri etkinliğin detaylarına ışık tutan B-fit Sağlık ve Spor Merkezi işletmecisi Yeşim Çarpar, “B-fit ülke genelinde kadınlara yönelik sağlık ve spor merkezidir. Bu merkezin İskenderun kolu olarak bugüne kadar bayanlarımıza yönelik sağlık ve spor aktivitelerinin rahat bir şekilde hayata geçirilmesinde köprü vazifesi üstlendik. Bugün de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bayanların kendi ürünlerini tanıtmalarına fırsat sağladık. Aslında B-fit Sağlık ve Spor Merkezi rehabilitasyona, eğlenerek zayıflamaya ve sağlıklı bir yaşamın tüm detaylarının düşünülerek uygulamaya konulduğu bayanlarımıza yönelik bir ortamdır. Tüm bayanlarımız günün istedikleri saatinde bizi ziyaret edebilirler. B-fit anlatılmaz, yaşanır” dedi. Yapılan konuşmanın ardından tiyatro gösterisi bayanların beğenisine sunuldu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.