Yeni Devlet Hastanesi’ne alternatif yollar

Yeni Devlet Hastanesi’ne alternatif yollarİskenderun Belediyesi Su ve Kanal İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yeni Devlet Hastanesi’nin, yağmur suyu drenaj kanalı çalışması tamamlanmak üzere.
2×2.5 boyutlarındaki menfez çalışması Numune Mahallesi 670 Sokak boyunca devam ettirilerek Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde daha önce yapılan yağmur suyu drenaj kanalına bağlantısı yapıldı. Su ve Kanal İşleri ekiplerinin çalışmasının yanı sıra, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yol çalışması devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, yapılacak yolun kaldırım, dolgu ve refüj çalışmalarının tamamlandığı; asfalt döküm işinin, olumsuz hava şartları nedeni ile yeniden programlandırıldığı bildirildi. Yeni Devlet Hastanesi için hazırlanan yolun, zaman içerisinde yeterli olmayacağı düşüncesiyle ve hastanenin bulunduğu mevkie uzak kalan mahallelerin, daha kolay ulaşımı sağlanabilmesi için alternatif yollar hazırlanıyor. Verilen bilgiye göre mevcut yola alternatif olarak; 566 sokağın genişliği 10 metreden 15metreye çıkartılıyor. Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nden yeni kan sitesine 15 mt. genişliğinde bağlantı yolu, Numune Mahallesi 193 sokağın devamı yapılarak hastane önüne bağlantısının yapılması ve Çankaya Mahallesi mezarlık yoluna ek bağlantı yapılarak hastaneye yeni giriş yolu çalışmaları devam ediyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.