Söz seçmende Tayfur Sökmen Bulvarı

İskenderun halkının nabzını tutmaya yönelik söz seçmende başlıklı çalışmamızda geçtiğimiz hafta sonu Tayfur Sökmen Bulvarı ve bazı esnafların görüşlerine başvurduk. Vatandaşlarımız CHP’den Bülent Akbay’ın ve Mevlüt Dudu’nun ismini zikrederken, bazıları CHP’deki mevcut milletvekillerini artık görmek istemediklerini belirttiler. AK Parti’den ise Orhan Karasayar, İbrahim Yaran ve Uğur Feriz’in ismi ön plana çıktı.
Görüşlerine başvurduğumuz Naim Günay, milletvekili aday adaylarının çalışmalarının ortaya çıkacak sonucu netleştireceğini belirtirken, Metin Avşar ise, CHP’den artık mevcut milletvekillerini görmek istemediğini, “Yeter artık 25 yıldır hep aynı insanları milletvekili olarak görüyoruz. Artık çekilsinler. Gençlerimize yer versinler” şeklinde belirtti.
Vatandaşlarımız milletvekilliği CHP’den Bülent Akbay ve Mevlüt Dudu isminde karar kılarlarken, genç bir seçmen AK Parti’den ise Orhan Karasayar’ı, Ali Gülpınar AK Parti milletvekili aday adayı Uğur Feriz’i, Adnan Yüksel, AK Parti’yi yine iktidarda görmek istediğini, ismini vermek istemeyen bir vatandaşımız ise, milletvekilliği için sİbrahim Yaran’ın tercih etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.