Sele kapılan genç yaşamını kaybetti

İskenderun’da yağan sağanak yağış nedeniyle meydana gelen seli izleyen ve odun toplayan 18 yaşındaki gencin cesedi bir gün sonra olay yerinden 15 km ileride deniz kenarında bulundu.

‘Ateş’ düştüğü yeri yaktı

Sele kapılan genç yaşamını kaybettiİskenderun’a 8 km uzaklıktaki Kışla köyü köyünde geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü saat 15.30 sıralarında Belen çayından köylülerle birlikte odun toplamaya giden 18 yaşındaki Ferhat Ateş’in azgın sulara kapılması sonucu kayıplara karışmıştı. Köylülerin çabalarına rağmen hızla bulunduğu noktadan uzaklaşan genci amcası Şeref Ateş’in yakalamaya çalıştığı, ancak elinden kaçırdığı ifade edildi. Gün boyu arama çalışmaları yapan Jandarma, Sivil Savunma ekipleri, balıkadamların ile Sahil Güvenlik botlarının denizdeki çabaları sonuç vermedi. Ertesi gün sabahın 06.00 sıralarında yeniden arama çalışmalarına başlayan köylüler, Ateş ailesi, jandarma, dere boyunca arama yaptı. Derenin geçtiği her kıvrımı, çalı, kaya ve köprü altları arandı. Jandarma’ya olay yerinden yaklaşık 15 km uzaklıkta Güralp Koleji Tesisleri yakınında kıyıya vuran bir erkek cesedi görüldüğü ihbarı yapıldı. Olay yerine Jandarma, sele kapılarak kaybolan gencin babası Mehmet Ateş, Muhtar ve köylüler geldi. Deniz kıyısında yatan oğlunun cansız bedenini gören baba Mehmet Ateş adeta yıkılarak, gözyaşlarına hakim olamadı, yakınları da acılı babayı teselli etmeye çalıştı. Cesedin alınması için uzun bir süre savcı beklendi. Savcı nezaretinde deniz kıyısından alınan Ferhat Ateş’in cenazesi İskenderun Devlet Hastanesi A blok morguna götürüldü.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.