“Gelişim”in öncüsü Metin YERAL

“Gelişim”in öncüsü Metin YERALÖzel İskenderun Gelişim Hastanesi geçen gün kendini yenileyerek hizmet atağını sürdürüyor. Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Müdürü Metin Yeral, bölge insanının yaşam kalitesinde fark yaratmak için yeni projeler üretmeye devam ettiklerini açıkladı. Bu yılki en büyük hedeflerinin kalp ameliyatlarının yapıldığı kardiyovasküler cerrahi ve kanser tanı ve tedavisinin gerçekleştirildiği onkoloji ünitelerini hastane bünyesinde kurmak olduğuna işaret eden Yeral, bu sayede bölgemizden şehir dışına hasta sevklerini de büyük ölçüde azaltacaklarını kaydetti. Tıp biliminde yeni teknolojileri yakından takip ettiklerinin altını çizen İskenderun Gelişim Hastanesi Müdürü Metin Yeral, “Bölge halkına minnet borçluyuz. Halkımızdan aldığımız güçle daima iyiye ve daha güzele ulaşmayı hedefliyoruz. Kendi dallarında bölgenin en etkin ve en başarılı hastanesi olma hedefindeyiz. Ayrıca kaliteli hekimleri üstün teknoloji ile buluşturarak insan sağlığına kattığımız değerlerle anılmak istiyoruz. Hastanelerimize bağlı yeni üniteleri hayata geçirebilmek için aralıksız çalışıyoruz. Kalp ameliyatlarının gerçekleştirildiği kardiyovasküler cerrahi merkezi ile kanser hastalarının teşhis ve tedavisinin gerçekleştirildiği onkoloji merkezini hastanemiz bünyesinde kurma çalışmalarımız devam ediyor. Her iki branşı da bu yıl hayata geçirip, bölgenin en büyük hastanesi olma hedefindeyiz” diye konuştu.

METİN YERAL’IN PORTRESİ
Hatay’da doğan Metin Yeral, Anadolu Üniversitesi İİBF iktisat bölümünden 1990 yılında mezun oldu. Beş yıl demir çelik sektöründe yöneticilik yaptı. Ardından özel bir bankada 12 yıl boyunca yönetici pozisyonunda çalıştı. Son olarak Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde genel müdür olarak görev yapmaya başladı. Çağdaş standartlara uygun yönetim anlayışı ve kaliteli performansıyla hastanedeki tüm birimler arasında koordinasyonu başarıyla sağlayan Yeral, dinamizmiyle de personelin çalışma motivasyonunu artırıyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.