Prime Mall’dan 5 bin kitap bağışı

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, kitap okuma düzeyinin arttırılması için yoğun çaba sarf ettiklerini, halktan da büyük destek gördüklerini açıkladı. “Türkiye Okuyor” kitap bağışı kampanyasına destek veren Prime Mall Alışveriş Merkezi’ne gelen İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, 5 bin adet kitap bağışında bulunan Prime Mall AVM Müdürü Arzu Özerdem’e katkılarından ötürü teşekkür belgesi verdi. Burada öğrencilere de kitap dağıtan Kaymakam Ali İhsan Su, hedeflerinin insanları okumaya teşvik etmek olduğunu belirterek, “İskenderun’da hayırsever insanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız kampanyaya yoğun destek veriyorlar. 5 bin adet kitap bağışında bulunan Prime Mall Alışveriş mağazalarına da katkılarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
Prime Mall Alışveriş Merkezi Müdürü Arzu Özerdem ise, “Türkiye Okuyor kampanyasına katkı sağlamak için 5 bin adet kitap aldık. Okuyan toplumların her yönden geliştiğini görüyoruz. Okuyan ve düşünen insanlar her zaman başarıyı yakalar. Bu bağlamda bizlerde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı okumaya teşvik etmek için katkımız olsun istedik” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.