Bu kepçenin burada ne işi var?

Bu kepçenin burada ne işi var?Kentimiz İkem Koleji civarında bir kepçenin denize dolgu boşalttığı yönündeki ihbarının ardından haber ekibimiz olay yerine giderek meydana çıkan tabloyu işte bu karelerle gözler önüne serdiler. Şu bilinsin ki; bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Güney Medya Grubu olarak her türlü kanunsuzluğun ve kaçak yapılaşmanın karşısındayız. Vatandaşlarımızdan gelen türlü ihbarı anında değerlendirip, kaçak çalışmaların ve kanunsuzlukların önüne set çekeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
İşte dün sabah saatlerinde haber merkezimize gelen bu konu ile ilgili bir ihbarı anında değerlendirerek kaçak bir uygulamayı ve Denize dolgu boşaltması yapan bir kepçeyi yerine görüntüledik. Haber merkezimiz ile yine kaçak uygulamaya taviz vermeyen Karaağaç belediyesinin ekipleri kepçenin bu çalışmasını durdurarak gerekli işlemleri başlattılar. Aslında o kepçenin kim tarafından gönderildiğini iyi biliyoruz. Bir daha ki seferde aynı tablo ile karşılaştığımızda ise, bu ismi kamuoyuna açıklayacağız. Kanun ve nizamlara uyan ve yasa prosedürlerle hareket eden herkesin yanında olduğumuzu, aksi durumlarda ise o kişilerin karşısında olduğumuzun bilinmesini isteriz.
Öte yandan Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar, belde sınırları içerisinde kaçak yapılarak göz açtırmazken, zabıta ekipleri de, belde sınırları içerisinde yapılan kaçak uygulamaya anında son verdiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.