Sevgililer Günü’nde İngiltere’den gelin geldi

Sevgililer Günü’nde İngiltere’den gelin geldiİskenderun’da yaşayan İsa Gülenay, internette tanıştığı İngiliz eşi için 14 Şubat Sevgililer Günü’nde İskenderun Belediye Evlendirme Dairesi’nde nikâh kıydı.
İngiltere’de İngilizce öğretmenliği yapan 28 yaşındaki Sara Crowley ve ailesi 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle İskenderun’a geldiler. Çok heyecanlı oldukları gözlenen çiftler, nikâhtan sonra İngiltere’de yaşamları sürdürecek. İskenderun’da yaşayan ve İngiltere’de üniversitede okuyan İsa Gülenay, “Eşim ile internette tanıştık. 2 yıldan bu yana görüşüyoruz. Evlenmeye karar verdik ve nikâh günümüzü de 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kıymaya karar verdik” çok mutluyuz dedi. Nikâh için İngiltere’den gelen Sara Crowley ise, Türkiye’yi çok sevdiğini belirterek, “İskenderun çok güzel bir şehir. Eşimi de çok seviyorum” dedi. Genç çiftler nikâh sonrası objektiflere poz vermeyi de ihmal etmediler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.