Sevgililer Günü’nde doğan buzağıda kalp işareti şaşırtıyor

Sevgililer Günü’nde doğan buzağıda kalp işareti görenleri şaşırtıyor

Bunu da gördük!

Sevgililer Günü’nde doğan buzağıda kalp işareti şaşırtıyorİskenderun’da 14 Şubat Sevgililer Günü’nün ilk saatlerinde dünyaya gelen buzağı’nın derisindeki kalp figürü görenleri hayrete düşürüyor.
İskenderun’a bağlı Karahüseyinli köyünde 6 yıldır besicilik yapan Ziraat Mühendisi Muhammet Kurt, 14 Şubat Sevgililer Günü’nün ilk saatlerinde dünyaya gelen ve Mutlu ismi verilen erkek buzağının derisinde oluşan kalp figürünü görence şaşkına döndü. Sevgililer Günü’nün bu yıl Peygamberimiz Hz Muhammet’in doğum gününün kutlandığı Mevlit Kandili’ne rastlaması nedeniyle özel bir anlam kazandığını belirten Kurt, buzağının üzerindeki kalp figürünün bir mesaj olarak nitelendirdi. Büyükbaş hayvan besiciliği yapan Muhammet Kurt hamile olan Nazlı isimli ineklerinin sabaha karşı doğum yaptığını ve dünyaya gelen buzağının arka kalça kısmındaki kalp işaretini görünce şaşkına döndüklerini belirten Muhammet Kurt “ Görünce bizde şaşırdık. Bugün hem Sevgililer Günü, hem de peygamberimizin doğum günü. Sevginin bir işareti olarak değerlendiriyoruz. Buzağıyı isteyen olursa 20 bin TL fiyata satmayı düşünüyorum.” dedi.14 Şubat Sevgililer Günü’nde doğduğu için Mutlu ismi verilen buzağı ise kendisini dünyaya getiren annesiyle ahır içinde adeta köşe kapmaca oynadı. Kendisine yaklaşıp sevmek isteyen annesine oyunlar yapan Mutlu buzağının en büyük zevki ise sahibi tarafından biberonla beslenmek.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.