İskenderun’a Alkol ve Madde Bağımlılığı Merkezi kurulması için Sağlık Bakanlığı nezdinde çalışmalar başlatıldı

Toplumun illeti haline gelen uyuşturucuyla mücadele noktasında MÜSİAD Hatay Şubesi tarafından, İskenderun’a Alkol ve Madde Bağımlılığı Merkezi kurulması için Sağlık Bakanlığı nezdinde çalışmalar başlatıldı:

MÜSİAD uyuşturucuya panzehir oluyor

İskenderun’a Alkol ve Madde Bağımlılığı Merkezi kurulması için Sağlık Bakanlığı nezdinde çalışmalar başlatıldıMÜSİAD Hatay şube üyeleri, geçtiğimiz günlerde İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kamil Yıldızkaya’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, Alkol ve Madde Bağımlılığı Merkezi’nin (AMATEM) kentimizde kurulması için yoğun bir gayret içerisinde olduklarına vurgu yaptı. Toplumun illeti haline gelen uyuşturucuyla mücadele noktasında ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerinin altını çizen MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Tosyalı, “Bölgemize madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında AMATEM kurulabilmesi yönünde Sağlık Bakanımıza sunduğumuz çalışma raporumuz var. Uyuşturucuyla mücadelede kararlıyız. Yaşamın her alanında aktivitelerde bulunuyoruz. Emniyet Müdürümüz Kamil Yıldızkaya’nın ilçemizde önemli çalışmalara imza atacağından eminiz. Bu yönde biz sivil toplum örgütlerine düşen görevleri yerine getirebilmek için, emniyet birimlerinin her zaman yanındayız” dedi ve Yıldızkaya’ya başarı dilekleriyle sözlerini noktaladı.

SUÇLUYLA MÜCADELENİN ASIL AKTÖRLERİ SANAYİCİLER
İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya da, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı’ya AMATEM’in kurulması yolunda yaptığı katkı ve çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Emniyet Müdürü Yıldızkaya, açıklamasının devamında, “Sivil toplum kuruluşları ve onları oluşturan değerli sanayici ve işadamlarımızın sağladıkları istihdamlar neticesinde suç işleme sayılarında önemli azalmalar olmuştur. Aslında suç ve suçlu ile mücadelenin asıl aktörleri sanayicilerimiz ve esnaflarımızdır. Hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum”ifadesinde bulundu.
Ziyaret sohbet ortamında sürdü.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.