Top oynayacak saham yok ağam! Neyleyim kramponu..

Seçim zamanı geliyor ağırdan ağıra.. Şimdiden paralar havalanmaya başladı. Şöyle bakıyorum herkes partilere akın ediyor. Herkes kendini hizmet adamı olarak partiye adadığını söylüyor. Tüm aday adayları partinin eksiklerini hatta gece, yemek vs.gibi masraflarını bile karşılıyor. Neden? Çünkü aday adaylık konusunda ilçe teşkilatları tarafından gereken destek verilsin diye.
Sevgili siyasetçilerimizin işi de aslında bulundukları bölgelere hizmet etmek. Tabi hizmetin şekli ve önemi de var. Yıllardır İskenderun da siyaset yapanların çoğu, bir iki kişiyi ayırmak lazım, hiç kimse sporun yüzüne bakmadı. Hiçbir milletvekili, hiçbir belediye başkanı İskenderunspor ya da İskenderun’da bulunan spor kulüplerinin ihtiyaçlarını karşılamak için çaba sarf etmedi. Şimdi belki de bu yazıyı okuyan siyasetçiler üzerine alınacak..
“Her gün maça gittik, ziyaret ettik, görmüyor musunuz” diye bilirsiniz. Ama ben görmüyorum. Görmem gereken şekilde görmüyorum. Çünkü İskenderunspor’a hangi siyasetçi çıkıp da para bağışladı. Hangi aday adayları ya da adaylar ve yahutta vekiller çıksın biri açıklasın ben şu kadar destek sağladım..
Memleketimin takımı kalkınsın diyen oldu mu?
Hayır..
Ama iş çıkara geldiğinde partiye ya da bazı yerlere para akıyor. Herkes de o zaman para var..
İskenderunspor’a gelince para yok..
İskenderunspor’a gelince hiç kimsede para olmuyor nedense.. Parayı bıraktık, anteranman yapacak saha dahi bulunmaz duruma gelindi.
Bu kadar duyarsız ve ilgisiz yetkililer olursa bu kentte nasıl bir başarı sağlanacak merak ediyorum. Gerçekten inanılır gibi değil. İskenderunspor 3. ligde antrenman yapacak saha bulamıyor. Ve buna yetkililer “sessiz, görmedim, duymadım, bilmiyorum” politikası uyguluyor. Bu böyle giderse İskenderunspor’un halinin ne ocağını düşünemiyorum.

SAKARYA SAHASI İSKENDERUNSPOR’A VERİLMELİ
Evet..
İskenderun Belediyesi tarafından yaptırılan ve başkalarına verilen Sakarya Çim Sahası kesinlikle hemen geri alınıp bu kentin takımı olan İskenderunspor’a verilmelidir. Bu tesisin İskenderunspor’un çalışmalarında çok etkili olacağını kimse unutmasın. Takım her gün Gözcüler, Payas, Karayılan, Nardüzü gibi yerlere gitmekten bıktı. Kendi tesisinde çalışan bir takım olması gerçekten herkesin özlemi.
Bunu İskenderunspor kadar taraftar da istiyor. Sakarya’da bulunan tesisin para kazanılarak bir başka kişilere verilmesi yerine bu kentin temsilcisi olan ve bu kentin ismini temsil eden İskenderunspor’a verilmesinden yanayım.
Bu isteği benim kadar binlerce taraftar da istiyor.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.