Yusuf bebek “Palmiye”de hayata tutundu

Erken dünyaya gelmesine rağmen yaşama tutunan minik Yusuf Karadağ, hayata gözlerini açtığı Özel İskenderun Palmiye Hastanesi’nden taburcu edildi. 6 aylıkken dünyaya gelmesine rağmen Özel Palmiye Hastanesi’nde doktor ve hemşirelerin üzerine titrediği Yusuf bebek, sağlığına kavuştu.
Nurcan-Yaşar Karadağ çiftinin çocukları Yusuf Karadağ, 6 aylıkken dünyaya gözlerini açtı. 17 Ekim’de doğan ve bugüne kadar geçen süre içerisinde İskenderun Palmiye Hastanesi’nde yoğun bir tedavi süreci geçiren Yusuf bebek, 3 aylık tedavinin ardından sağlıklı bir şekilde hastaneden taburcu edildi. Bebeğin anne ve babası Nurcan-Yaşar çiftinin mutlulukları da gözlerinden okunuyordu. Konuya ilişkin açıklamada bulunan İskenderun Palmiye Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr.Eser Taşçı, “Bebeğimiz çok erken dünyaya geldi. Yaşama şansı yok denecek kadar azdı. Biz Yusuf bebeğe haftalarca yoğun bir tedavi süreci uyguladık. Şimdi sağlık durumu gayet iyi. Bugün de hastaneden çıkıyor. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Anne Nurcan Karadağ’da, Palmiye Hastanesi doktor ve hemşireleri başta olmak üzere tüm personele teşekkür ederek, “Bugün mutlu bir şekilde hastaneden ayrılıyoruz. Herkese çok teşekkür ediyoruz. Minik yavruma çok iyi baktılar ve hayata tutunmasını sağladılar” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.