Minik yavrularımıza sevgi kucağı

İnşası Denizciler’de tüm hızıyla sürdürülen, gerek mimari gerekse iç donanım açısından kaliteden ödün verilmeden tasarlanan ‘Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde gezi ve incelemelerde bulunan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Tosyalı Ailesi’nin yine çok amaçlı bir projeye imza attığına dikkat çekti:
Minik yavrularımıza sevgi kucağı
Tosyalı Holding tarafından yapımı tüm hızıyla sürdürülen Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nin inşaat alanında, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su tarafından gezi ve incelemelerde bulunuldu. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Sevgi Evleri Projesi’nin bölgemizdeki önemli bir eksikliği gidereceğine vurgu yaptı. Ziyarete AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Hatay İl Müdürü Mevlüt Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Özer ve partililer katıldı. Denizciler beldesi sınırları içerisinde Tosçelik Fen Lisesi’nin karşısındaki alanda inşası sürdürülen Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nin bölümlerini İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, belediye başkanları ve diğer konuklara gezdiren Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Sevgi evleri kuruluşu bakımından çok sayıda çocuğun bir çatı altında toplandığı toplu bakım modelidir. Sevgi Evleri Projesi aile ortamına benzer yapılar ve ilişki sistemi içerisinde, çocukların yetiştirilebileceği küçük müstakil binalardan oluşturulan site içerisinde bakımının sağlanmasıdır. Kimsesiz çocuklarımızın sevgi ortamında büyümesine olanak sağlayacak, 10 villalık ve ortalama 100 çocuğun bakımının üstlenileceği bir proje olan Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’ni inşallah önümüzdeki birkaç ayda tamamlayarak hizmete açacağız. Gönül ister ki hiçbir çocuk annesiz ve babasız büyümesin. Ancak bir de hayatın gerçekleri var. Burada yetişecek çocukların ileriki dönemlerdeki başarılarından büyük mutluluk duyacağız” diye konuştu.
Yapımı devam eden Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nin tüm bölümlerini gezen İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, hayırsever Tosyalı Ailesi’nin bir büyük projeye daha imza atarak hayır duaları almayı sürdürdüğünü belirtti. Kaymakam Ali İhsan Su, “Bu ve buna benzer yapılar, yüreğinde sevgi ve şefkat taşıyan insanlar tarafından inşa edilir ve ayakta kalır. Hakikaten de Tosyalı Ailesi tarafından hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayarak, kaliteli malzemeler kullanılarak inşa edilen Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri, bölgemizdeki önemli bir eksikliği de giderecek ve bu kulvardaki diğer projelere de örnek olacak niteliktedir. Bir kez daha hayırsever Tosyalı Ailesi’ne teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu. Projenin yüklenici firması Erdem Mühendislik’in sahibi Erdem Ünlü Çetinkaya da, yaptığı açıklamasında, gerek bina inşaatlarında gerekse iç donanımda en kaliteli malzemelerin kullanıldığının altını çizdi. Gezi ve incelemelerin ardından konuklara ikramda bulunuldu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.