Elektrik kesintileri mahalleliyi ayağa kaldırdı

İskenderun’da sık sık kesilen elektriklerden bunalan Mustafa Kemal Mahallesi sakinleri eylem yaptılar. Özellikle her akşam mahallelerinde elektrik kesintisi ile karşı karşıya kalan Mustafa Kemal Mahallesi sakinleri, kadınlı erkekli bir araya gelerek yol kesip seslerini duyurmaya çalıştılar.
Elektrik kesintileri mahalleliyi ayağa kaldırdı
Mustafa Kemal Mahallesi Hasan Ali Yücel Caddesi üzerinde mahalle sakinleri bir araya gelerek, yaşanan elektrik kesintilerine yetkililerin dikkatini çekmek için basın açıklamasında bulundular. Bayanlarında çoğunlukta olduğu basın açıklamasını mahalle sakinleri adına Cafer Koç yaparak “Her kış aynı sıkıntıları yaşamaktan bıktık. Mahallede trafoların kaldırmadığı şikâyetleri bizlere geliyor. Hafif rüzgâr çıksa elektrik kesiliyor. Burası İskenderun’un en büyük mahallesi ve trafolar gözlerimizin önünde patlıyor. Artık yetkililer sesimizi duysun ve bu sıkıntıya bir son versinler” dedi. Mahalle sakinleri de yaptıkları açıklamalarında, “Artık birileri sesimizi duysun. Elektrik faturasını hemen ödüyoruz, biraz geciktiğinde hemen faizi uygulanıyor. Ama buna rağmen tam randımanlı elektrik hizmeti alamıyoruz. Peki bizim hakkımızı hangi kurum, kuruluş ve siyasi irade savunacak” şeklinde görüş ortaya koydular.
Daha sonra mahalle sakinleri alkışlı protestosunu sürdürürken bayanlar da “Elektriklerin sık sık kesilmesinden dolayı evimizdeki pek çok cihazımız yandı. Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini taşıyan bir mahalleyi karanlıkta bırakmak yetkililere yakışmıyor”ifadesinde bulundular.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.