Gün gazetecilerin günüydü

10 Ocak basın çalışanlarının bayramı. Bu vesile ile kentimizde görev yapan tüm gazeteciler sabah saatlerinde anıt alanında bir araya gelerek, Atatürk Anıtı’na çelenk sundular. Sabah saat 10.00’da gerçekleştirilen çelenk sunma programına basın çalışanları katıldı.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ve Hatay Basın Kulübü’nün birlikte çelenk sunma programı gerçekleştirdi. Anıt Alanı’na gelen tüm gazeteciler burada önce sohbet ettiler ardından ise kendi aralarında günlerini kutladılar. Gazetecileri bu önemli günde yalnız bırakmayan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu da anıt alanında çelenk sunma programına katılarak gazetecilerle her zaman birlikte olduklarını burada da göstermiş oldular. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından çelenk sunma programı gerçekleştirildi. Ardından söz alan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan, kısa bir konuşma yaparak “Tüm çalışanların bayramını kutluyorum. Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı. Ümit ediyoruz ki çalışan gazeteci arkadaşlarımızın çalışma şartları daha güzel olacak” açıklamasını yaptı.
Daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek kısa bir açıklamada bulunarak, “Basın toplumun gözü, kulağı ve hatta burnudur. Sizler gerçekten çok önemli görevler yapıyorsunuz. Gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. Emeğinizin karşılığını almanız dileğiyle tüm çalışan gazetecilerin bayramını kutluyorum”dedi.

Önceki İçerik‘10 Ocak’ lar bayram coşkusunda geçsin
Sonraki İçerikBelediye meclisi yoğun gündemle toplandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.