Basın çalışanları kokteylde buluştu

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde de sade bir kokteyl gerçekleştirildi. Cemiyette gerçekleştirilen kokteyle İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, İskenderun İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, İskenderun Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, bazı sivil toplum örgütleri ve basın çalışanları bir araya geldi. Burada sıcak bir sohbet yapan Kaymakam ve gazeteciler, daha sonra anılarını anlattılar.
Kaymakam Su, yaptığı açıklamasında, “Basın çalışanlarının gününü kutluyorum. Gerçekten de çok fedakârca çalışıyorlar. İşiniz kolay değil” açıklamasını yaptı. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek de, cemiyette yaptığı değerlendirmesinde “Basın halkımızın her zaman haber almasında çok önemli görevler yapıyor. Bizlerde basın mensuplarının yanında olduğumuzu göstermek için buradayız. Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Birlik ve beraberliğimize daha çok ihtiyacımızın olduğu bir gündeyiz”diye konuştu. İskenderun İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu ise “Kamu görevi yapan bizler her zaman iç içeyiz. Bugün çalışan arkadaşlarımızın bayramı. Bu nedenle sizleri ziyaret etmek istedik”dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.