Kırıkhanlılar Derneği Başkanı Mesci

Kırıkhanlılar Derneği Başkanı Osman Mesci:

“Yaşadığımız yeri yüceltmek için çaba sarf ediyoruz”

Kırıkhanlılar Derneği Başkanı MesciKırıkhanlılar Derneği Başkanı Osman Mesci, Kırıkhanlılar olarak bölgelerinden ziyade yaşadıkları yer olan İskenderun’u da yüceltmek ve insanlara yardımcı olmak için ellerinden gelen tüm mücadeleyi sergilediklerini söyledi.
Kırıkhanlılar Derneği tarafından 3 M Garden Club’ta, kahvaltı verildi. Kahvaltıya İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman, Kırıkhan belediye meclis üyeleri, Kırıkhanlılar Derneği üyeleri ve davetliler katıldı.
Kahvaltının ardından bilgiler veren Kırıkhanlılar Derneği Başkanı Osman Mesci, kahvaltıya teşriflerinden dolayı tüm davetlilere teşekkür etti. Bundan sonra da bu tür etkinlikleri mahallelere dağılarak gerçekleştireceklerini kaydeden Mesci, “Biz Kırıkhanlılar olarak bölgemizden ziyade yaşadığımız yeri de her zaman yüceltmek ve buradaki insanlara yardımcı olmak için mücadele veriyoruz. Bölgecilik yapmıyoruz. Ancak hizmet için buradayız” dedi.
Daha sonra konuşan Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman ise, İskenderun’da olmaktan son derece mutluluk duyduğunu ifade etti. Sakman, “Sizler hemşehrilerimiz olarak burada yaşam mücadelesi veriyorsunuz. Hepinize başarılar diliyorum. Tabii birde doğduğumuz yer var, bizim ortak noktamız ve ortak sevdamız. Orada memleketimizi kalkındırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Şehrimiz emin ellerdedir. Bu konuda müsterih olabilirsiniz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Önceki İçerikGazetecilerimize üstün başarılar diliyorum
Sonraki İçerikKızılay’dan ilkyardım kurslarına devam
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.