İskenderun 2011’e coşkuyla girdi

İskenderun 2010 yılına elveda, yeni yıla merhaba derken yine coşku doruğa çıktı. Maddi durumu el verdiği kadar yılbaşı gecesini dışarıda kutlamak isteyen İskenderunlular için tercihler bu yıl daha fazlaydı.

İskenderun 2011’e coşkuyla girdi
Gümüş Otel’e Arap turist akını
Suriye ve Lübnan gibi Arap ülkelerinden gelen turistlerin birinci tercihi olan Gümüş Otel günler öncesinden rezervasyonlarını tamamladı. Çoğunluğu Lübnanlı turistlerden oluşan kafileler yeni yıla Gümüş Otel’de girmenin farkını yaşadılar. Sürpriz sanatçıların yer aldığı ve Arap müziğinin ön plana çıktığı gecede, 2011 yılına Gümüş Otel’de giren Arap turistler eğlencenin doruğuna vardılar.

İskenderun 2011’e coşkuyla girdi

İSOS’ta Zeynep Mansur konseri
Yılbaşı gecesine aylar önceden hazırlanan İSOS Otel ise Zeynep Mansur konseriyle 2011 yılına merhaba dedi. Oldukça kalabalık olan otelde eğlenmeye gelenler Mansur’un şarkılarıyla kendilerinden geçerek 2011 yılına merhaba dediler.

İskenderun 2011’e coşkuyla girdi

Toyota Plaza yine doldu taştı
Eğlence merkezlerinden Toyota Plaza da farklı etkinliklerle 2011 yılını karşıladı. Türk ve Arap sanatçıların sahne aldığı dansöz ve dans gruplarının gösteri yaptıkları Toyota Plaza yeni yıla dolu dolu girdi.

İskenderun 2011’e coşkuyla girdi

3M Garden Club doldu taştı
3M Garden’de fasıl ve Erman farkıyla yeni yılı karşılayanlar eğlencenin doruğuna ulaştılar.
Her iki bölümün tıklım tıklım dolu olduğu 3M Garden Club’ta özellikle Erman’ın sahne aldığı saatlerde katılımcılar eğlenceye doydular. Canlı müzik eşliğinde 2010 yılına veda 2011 yılına merhaba diyen İskenderunlular yeni yıla eğlenerek girdiler.

İskenderun 2011’e coşkuyla girdi

Şalen Bar yine coşturdu
Yeni yıla Şalen Bar’da girenler DJ eşliğinde yüksek performans müzikle eğlendiler.
Saatler 24.00’ı gösterdiğinde geri sayımla 2011 yılına merhaba diyen İskenderunlular birbirlerine sarılarak yeni yılı kutladılar. Alkolün su gibi tüketildiği gecede gençler kendilerinden geçercesine eğlenerek yeni yıla merhaba dediler.

Anıt Alanı bu yıl daha kalabalıktı
Yeni yıla Anıt Alanı’nda İskenderun Belediyesi’nin organize ettiği programla girmek isteyen yüzlerce vatandaş saatler 24.00’a yaklaştığında Anıt Alanı’nda toplandılar. Havai fişek gösterileri eşliğinde yeni yıla giren vatandaşların kimisi de kendi aralarında çalıp söyleyerek yeni yılı kutladılar. İskenderun polisinin geniş güvenlik önlemleri aldıkları kutlamalar sırasında gençler yine maytap patlattılar. Valiliğin satışını yasakladığı maytaplar yine tehlike saçtı ve bazı vatandaşları rahatsız etti. Yeni yıla girerken alkol duvarını aşan bir gençte anıt alanında alkol komasına girdi.

Emniyet kuş uçurtmadı
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yılbaşı gecesinde halkın huzur ve güvenliği noktasında aralıksız görev yaptı ve İskenderun halkı yılbaşına huzurlu ve neşe içerisinde girdi. Özellikle sahil kordonunda vatandaşlar araçları ile sahile akın etmeleri üzerine emniyet birimleri, sinyalizasyon lambalarının bulunduğu yerlerde ve köşe başlarında vatandaşları dikkatli araç sürmeleri, hız yapmamaları ve alkollü araç kullanmamaları konusunda uyarılarda bulundular.

Önceki İçerikTekvandocuların kuşak terfi heyecanı
Sonraki İçerikAkçalı beldesine 5 yıldızlı otel yolda
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.