Anıt Alanı’nda yeni yıla girmek ayrıcalıktı

Anıt Alanı’nda yeni yıla girmek ayrıcalıktıYeni yıla sahil kordonunda girmek isteyen İskenderunlular, Atatürk Anıtı’na akın ettiler. 2011 yılına saniyeler kala ortaya çıkan tablo ise görülmeye değerdi. İskenderun Belediyesi’nin havai fişek gösterisiyle daha da renklenen Atatürk Anıtı’nda İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak yeni yılını kutladı.
İskenderun Atatürk Anıtı, geçen yıllara nazaran daha farklı ve güzel manzaralara sahne oldu.
İki saat öncesinden anıt alanına gelen İskenderunlular, müzik eşliğinde yeni yılı karşıladılar.
Anıt alanı, bu sefer önceki yıllara nazaran daha çok vatandaşımızı ağırladı. Yeni yıla az bir süre kala kalabalığın daha da artması bundan sonraki seneler için daha görkemli ve coşkulu yeni yıl kutlanmasına ışık oldu.
Aileleriyle sahile gelen vatandaşlarımız, özellikle gençlerimizin enerjisinin ritmine kapılarak gönüllerince eğlenerek yeni yıla merhaba dediler.
Saatler 24:00’ü gösterdiğinde ise, Anıt alanı tam bir karnaval yerine dönüştü. 2010’u uğurlayan vatandaşlarımız 2011 yılını ise çılgınlar gibi eğlenerek karşıladılar.
Bu arada İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’te yeni yılın ilk dakikalarından anıt alanına gelerek 2011 yılını İskenderunlular ile birlikte girdi. Vatandaşlarımızın yoğun sevgi gösterilerinde bulunduğu Başkan Civelek, onlarla tek tek tokalaşarak yeni yıllarını kutladı. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, yaptığı açıklamada ise, yeni yılın, başta sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti.
Gecenin ilerleyen saatlerinde ise, Standa çıkan genç, Michael Jackson tiplemesiyle anıt alanındaki İskenderunlulara muhteşem bir gösteri sundu.
Öte yandan, içkinin etkisiyle ayakta duramayan vatandaşlarımız ise, objektiflere böyle yakalandılar.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.