Hayırlı muhabbetler!

Hayırlı muhabbetler!İskenderun Devlet Hastanesi’nde dün haber ekibimizin objektifine takılan görüntüler bir kamu kurumunda yaşanmaması gereken türdendi. Röntgen ve ultrason bölümü önünde sıra bekleyen hastalar, karşılarında kayıt yaptıracak bir tane görevli bulamadılar. Hastalar ayakta dahi duramadan kayıt yaptırmak için beklerken, o sırada görevli personeller ise, içerideki hastalara aldırış etmeden sigara keyfi ve geyik muhabbeti yapıyorlardı.
Vatandaşlar bu durum karşısında tepki gösterirken, hastane yönetimini ve İskenderun Sağlık Grup Başkanlığı’nı göreve davet ettiler.
68 yaşındaki Osman Ercan adlı vatandaşımız, film çektirmek için ayakta dahi duramadan bütün zorluklarla kayıt masasına kadar geliyor, derdini anlatmaya çalışırken, üstüne üstlük torunu yaşındaki personelden azar işitiyor. Çaresiz bir şekilde tekrar ameliyatlı ayağıyla oturmaya çalışan Osman amcayı yanındaki eşi teselli ediyor.
Tüm hastalar kayıt için beklerken, personellerin dışarıdaki keyfi durumunu gören vatandaşlar bu sefer adeta çileden çıkıyor.
Sigara içilebilir, sigara molası olabilir, ancak sigara içen personelin de yerine başka birinin bakması gerekir.
Hastane personeli ile hastalar arasındaki diyaloğu zayıflatan ve hastaların büyük tepkilerine yol açan bu tip tutum ve davranışlardan kaçınılması için hastane yönetiminin gerekin önlemi alacağını ümit ediyoruz.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.