Denizciler’de Aşure günü

Denizciler’de Aşure günüMuharrem ayı dolayısıyla İskenderun’a bağlı Denizciler beldesinde Aşure günü düzenlendi. Denizciler Belediyesi Aile Çay Bahçesi salonunda gerçekleştirilen Aşure dağıtım törenine AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, AK Parti Belediye Meclis üyeleri Ahmet Dönmez ve Erol Akın, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun ve davetliler katıldı. İskenderun eski müftüsü Remzi Yavuz’un konuşmacı olarak katıldığı Aşure gününde vatandaşlara Aşure ikram edildi.
Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, yaptığı açıklamasında, “Muharrem ayı dolayısıyla halkımızla bir araya gelmek istedik. Bu ayın önemini hep birlikte idrak etmek için halkımıza aşure ikramında bulunuyoruz” dedi. Aşure gününe katılan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, “Muharrem ayını hep birlikte idrak etmek ve bu aylarda birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek çok önemli. Muharrem ayı bereketi ile birlikte gelir. Yeter ki samimi olalım, yardımsever olalım ve kimsesizleri gözetelim” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.