Belediye odunları buduyor !

Belediye odunları buduyor !İskenderun Park ve Bahçe Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, parklarda ve refüjlerde ağaç budama ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Bir süre önce, Belediye Garajında atıl vaziyette bulundan, bir çöp arcına yerleştirilen çok işlevli hidrolik sepet yardımı ile, üst budamalar yapılıyor.

Konuyla ilgili olarak Park ve Bahçe Müdürlüğü yetkilileri “İskenderun Belediyesi olarak yeşil alanların bakımı ve korunması adına büyük bir çalışma başlatmıştık. Bu çalışmaların bir etabını da Antakya-İskenderun-Adana E91 Karayolunda devam ediyoruz. Gerek bitki örtüsünün kendini yenilemesi ve gerekse de sıkılaşmış, özelliğini kaybetmiş bitki ve ağaçları yer yer budayarak canlandırılmasını sağlıyoruz. Bu çalışmaları yürütürken doğaya ve bitki örtüsüne zarar vermemeye çalışıyor ve bu bilinçle hareket ediyoruz.
Amacımız İskenderun’da yeşil alanları arttırmak, mevcutların düzenli olarak bakımını yapıp ve korumaktır. ” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.