Mor Pavlus Süryani Katolik Kilisesi Vakfı

Mor Pavlus Süryani Katolik Kilisesi Vakfıİskenderun Mor Pavlus Süryani Katolik Kilisesi Vakfı Yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’i makamında ziyaret etti.

Süryani Kilisesi Vakıf Başkanı İlyas Demirci, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Süryaniler hakkında Başkan Civelek’e bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Yusuf H.Civelek ise Süryani Kilisesi Vakfı Yönetimi’nin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten mutluluk duyduğunu belirtti.

Başkan Civelek ayrıca belediyenin çalışmalarından da söz ederek, “İskenderunlular için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Alt yapı çalışmalarımız aynı şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için önemlidir. Şehrimiz, farklı dinleri ve kültürleri bir arada barındırıyor. Bu güzelliği her zaman sürdürmemiz gerekir. Biz İskenderun’a daha başka güzellikler katmak için de çaba sarf ediyoruz.” dedi.

İskenderun Mor Pavlus Süryani Katolik Kilisesi Vakfı yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’i makamında ziyaret etti. Süryani Kilisesi Vakıf Başkanı İlyas Demirci, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Süryaniler hakkında Başkan Civelek’e bilgiler verdi. Belediye Başkanı Yusuf H.Civelek ise Süryani Kilisesi Vakfı Yönetimi’nin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten mutluluk duyduğunu belirtti.
Başkan Civelek, ayrıca belediyenin çalışmalarından da söz ederek, “İskenderunlular için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Alt yapı çalışmalarımız aynı şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için önemlidir. Şehrimiz, farklı dinleri ve kültürleri bir arada barındırıyor. Bu güzelliği her zaman sürdürmemiz gerekir. Biz İskenderun’a daha başka güzellikler katmak için de çaba sarf ediyoruz.” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.