Çare Gazetesi’nden kokteylli kutlama

İskenderun’da haftalık olarak yayın yapan Çare Gazetesi 4. kuruluş yıldönümünü gerçekleştirdiği kokteylle kutladı. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirilen kuruluş kokteyline İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel ve gazeteciler katıldı. Kaymakam Ali İhsan Su, kuruluş yıldönümü dolayısıyla Çare Gazetesi imtiyaz sahibi Hurşit Hırçın’ı kutladı. Kaymakam Su, açıklamasının devamında, “Yerel basın çok zor bir görevi yerine getiriyor. İskenderun basın yönünden zengin bir ilçemiz. Basın bir nevi kamu görevi ifa ediyor. Toplumsal olayları başarıyla kamuoyuna yansıtan ve sorunların çözümü yolunda anahtar rol üstlenen yerel basını kutluyorum” diye konuştu.
Çare Gazetesi sahibi Hurşit Hırçın da, objektif kriterler ölçüsünde halkın sesi olmaya devam edeceklerini kaydetti. Yapılan konuşmaların ardından 4. kuruluş yıldönümü dolayısıyla hazırlanan pasta konuklar tarafından kesildi.
Çare Gazetesi’nden kokteylli kutlama

Önceki İçerikDostlukları kıskandırıyor
Sonraki İçerikEğitim Bir-Sen’den kampanyaya destek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.