Başkan Civelek Modern Evler Mahallesi’nde

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf Civelek, kent genelinde mahalle toplantılarını sürdürüyor. Modern Evler Mahallesi’nde yapılan toplantıya Belediye Başkanı Dr. Yusuf H.Civelek, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte katıldı. Başkan Civelek Modern Evler Mahallesi’nde
Mahalle sakinlerinin geniş katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda mahallenin temel sorunları ele alındı. Mahalle sakinleri adına söz alan konuşmacı, Başkan Civelek’in, düzenlenen mahalle toplantısına katıldığı için teşekkür etti ve Modern Evler Mahallesi’nin 3 temel sorununun olduğunu, bunlardan en önemlisinin mahallenin tapu sorunu olduğunu kaydetti. Ayrıca askeriyeye yakın evlerdeki yıllardır devam eden altyapı sorunu olduğu ve Modern Evler Mahallesi’nden geçen sel ve taşkınlarda tehlikelere neden olan dere yatağı da dile getirildi. Mahalleli askeri bölge ihata duvarının İskenderun Belediyesi tarafından 6 metre ileri alınması çalışmasının tamamlanmasından dolayı Başkan Civelek ve ekibine teşekkür etti. 
Belediye Başkanı Civelek de, mahallelilere hitaben yaptığı konuşmada “İskenderun’un sorunlarına bir plan ve program dâhilinde, çözüm getirmeye çalışıyoruz. Bizim için önemli olan altyapı sorunlarının çözümünde büyük bir mesafe aldık. Mahallenizdeki bu altyapı sorunu da yakın zamanda çözüme kavuşacak. Dere yatağındaki istimlâk çalışmaları tamamlandı. DSİ yetkilileriyle sürekli görüşüyoruz. Bildiğiniz gibi dere yatağında bir cami de mevcut. Mahalleyi tehdit eden bu sorun da DSİ ve belediyenin işbirliğiyle çözüme kavuşacak. Tapu sorununuza gelince; kentsel dönüşüm projesi kapsamında, insanları mağdur etmeden çözüm getireceğiz” dedi. İskenderun Belediyesi çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Civelek, çöp sorunun da yakın zamanda modern bir tesisle ayrıştırma yöntemi uygulanarak çözüme kavuşacağını belirtti. Bu aşama da vahşi çöp depolamadan kaynaklanan koku sinek vb. çevre sorunlarının artık yaşanmadığını da sözlerine ekleyerek, “Biz çöpleri ayrıştırırken insanları birleştiriyoruz. Bu bizim yönetim anlayışımızdır” şeklinde tamamladı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.