Anneler ‘çaresiz kadın’a sahip çıktı

İskenderun’da yaşamını sürdüren Gülcan Devrim’in, yakalandığı amansız hastalığa karşı mücadele vermeye çalıştığı haberini geçtiğimiz hafta yine gündeme getirmiştik. Haberimize yüksek duyarlılık gösteren Türk Anneler Derneği İskenderun Şube yöneticileri tarafından amansız hastalığın pençesine düşen bir çocuk annesi Gülcan Devrim’e yardım yapıldı.
Anneler ‘çaresiz kadın’a sahip çıktı
Hastalığın vücuda yayılması dolayısıyla Gülcan Devrim artık yatağa bağımlı hale gelmiş vaziyette. Akciğer kanserinin vücudundaki bazı organlarına yayılması dolayısıyla hiçbir ihtiyacını kendisi göremiyor. Türk Anneler Derneği İskenderun Şube yöneticileri, geçtiğimiz hafta yine gündeme taşıdığımız ailenin içinde bulunduğu sıkıntılara yüksek duyarlılık göstererek, gün içerisinde aileyi ziyaret etti ve Gülcan Devrim’e yardımda bulundu. Türk Anneler Derneği İskenderun Şube Başkanı Nezihe Elibol, dernek imkanları ölçüsünde aileye katkı sağladıklarını belirtti ve bundan sonraki süreçte de ellerinden gelen yardımı esirgemeyeceklerinin sözünü verdi. Türk Anneler Derneği Başkanı Nezihe Elibol ve yönetim kurulu üyelerine hem ziyaretinden hem de yardımlarından ötürü teşekkür eden Gülcan Devrim, “Allah bu hastalığı hiç kimseye vermesin. Beni ziyarette bulunan ve katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun” dedi.
Gülcan Devrim’in eşi Muharrem Devrim de, yaptığı açıklamasında eşinin hastalığı dolayısıyla elde avuçta ne varsa harcadıklarını, maddi yönden çok zor durumda olduklarını belirterek, hayırseverlere çağrıda bulundu. Eşinin sağlık ihtiyaçlarını karşılayamadığı için kahrolduğunu belirten Muharrem Devrim, “Hastalık dolayısıyla maddi yönden bittik. Günlük ihtiyaçlarımızı dahi karşılayamıyoruz. Hayırseverlere çağrıda bulunuyorum. Eczaneye ilaç parası borcu ve elektrik borçlarımızı karşılayamaz duruma geldik. Allah rızası için herkes konuya duyarlılık göstersin” diyerek, içinde bulunduğu zor durumu özetledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.