Piri Reis Mahallesi’ndeki park tamamlandı

Piri Reis Mahallesi’ndeki park tamamlandıİskenderun Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanan Piri Reis Mahallesi’ndeki park tamamlandı. Her mahalleye park projesini sürdüren ekipler, Modern Evler Mahallesi’nde basketbol sahalı park yapımına da start verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan İskenderun Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü yetkilileri, “Piri Reis Mahallesi’nde yaptığımız parkın inşaat bölümü ve çimleme çalışmaları tamamlandı. Kondisyon ve spor aletlerini de yerleştirerek mahalle halkının hizmetine sunduk. Söğüt Sitesi içinde boş bulunan alanı park haline getirerek, kondisyon aletleri ile donattık. Park içerisinde kalan trafo binasını, çocuk figürleri ile boyayarak güzel görüntüler oluşmasını sağladık.
Modern Evler Mahallesi’nde çok amaçlı bir parkın çalışmasını başlattık, yakın zamanda tamamlanacak olan park içerisinde basketbol sahası yer alacaktır” şeklinde görüş ortaya koydular. Modern Evler Mahallesi’ndeki park çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı M.Emin Dönmezer’e mahalle muhtarı Mehmet İmren, yapılan çalışmalar için İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’e ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne teşekkür etti. İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Esentepe, Barıştepe, Zirvekent, Akkent ve Gürsel mahallelerine çok amaçlı spor alanları da oluşturulduğu bildirildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.