Olta Balıkçılığı yarışması düzenleniyor

Mustafa Kemal Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, 1. Olta Balıkçılığı Yarışması düzenliyor.
11-12 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan yarışmada vatandaşlara olta balıkçılığı konusunda geniş ve detaylı bilgiler verilecek.
Olta Balıkçılığı yarışması düzenleniyor

Mustafa Kemal Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’nin bu yıl birincisini gerçekleştireceği Olta Balıkçılığı yarışmasına İskenderunlular yoğun ilgi gösterirken, sahil kordonuna açılan stantta ise vatandaşların başvurusu alınıyor. Hafta sonu gerçekleştirilecek olan yarışma hakkında bilgiler veren Mustafa Kemal Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ayça Genç, yarışma hakkında bilgiler verdi. Bu yarışmayı düzenlemekteki amaçlarının İskenderunlulara olta balıkçılığı konusunu aşılamak olduğunu kaydeden Doç. Dr. Genç, ayrıca av mevsimlerine de riayet edilmesi konusunda açıklamalarda bulunacaklarını belirtti.
Balıkçılığın güzel bir hobi olduğunu sözlerine ekleyen MKÜ Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ayça Genç, faaliyetlerine bundan sonra da aralıksız devam edeceklerinin altını çizdi. Su Ürünleri Fakültesi öğrencilerinden Ahmet Oğuz Dener ise başvuruların halen devam ettiğini, beklediklerinden daha çok başvuruyla karşılaştıklarını söyledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.