Herkes kişisel küskünlükleri bir kenara bırakmalı

26 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan CHP İskenderun ilçe teşkilat kongresinde ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan Beyhan Karan, çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdürüyor.
Herkes kişisel küskünlükleri bir kenara bırakmalı
CHP’nin çok köklü bir parti olduğunu ve tüm CHP’lilerin bu kongrede birlik ve beraberlik çatısı altında toplanacaklarına inandığını belirten Karan, “26 Aralık’ta yapılacak olan CHP İskenderun ilçe kongresine bu partiye emek vermiş tüm partililerimizi bekliyoruz. Kongrenin barış ortamında geçeceğine inanıyoruz. Bu kongreyi şölen havasında gerçekleştirerek, toplumun her kesimine mesaj vereceğiz. Altı ay sonra genel seçimler var. Genel seçimlere partimizdeki gruplaşmalardan arındırılmış bir şekilde girmek için var gücümüzle çalışacağız. Türkiye’nin ve bölgemizin güçlü bir CHP’yi ihtiyacı var. Herkes kişisel küskünlükleri bir kenara bırakmalı ve CHP’yi büyütecek, iktidara taşıyacak şekilde çaba sarf etmelidir” şeklinde görüş ortaya koydu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.