Kayyum heyeti görevini yapmamıştır

CHP İlçe Başkanı Zeki Çıkan:
CHP İskenderun İlçe Başkanı Zeki Çıkan, dün gerçekleştirilmesi planlanan ilçe kongresinin ertelenmesinin kendilerini üzdüğünü dile getirdi. Çıkan, kayyum heyetinin de görevini yapmadığını ifade ettiği konuşmasında kongre tarihinin de 26 Aralık olduğunu duyurdu. Kayyum heyeti görevini yapmamıştır
CHP’nin her kongresinin şenlik havasında geçtiğini söyleyen CHP İskenderun İlçe Başkanı Zeki Çıkan, CHP ilçe örgütünün güçlü bir örgüt olduğunu kaydederek, “Dün yapacağımız kongrenin kayyum heyetinin görevini yerine getirmemesinden dolayı iptal edilmesini üzüntüyle karşıladık. Kongrede kazanan ve kaybeden yoktur. Her zaman kazanan CHP olmuştur. Örgüt olarak kazanan kim olursa olsun, esnafla çarşıda, köylüyle tarlada olup partimizi iktidara getirmek için elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstereceğiz. Biz örgütlü bir partiyiz. Örgütlü olarak bir an önce kongremizi yapıp genel seçimlerde de halkın partisi olan CHP’yi iktidar yapacağız” diye konuştu. CHP İlçe Başkanı Zeki Çıkan son olarak tüm kadınların 5 Aralık Türk Kadınına Seçme Seçilme hakkının verilmesi ve Kadın Hakları Günü’nü kutladı.

Önceki İçerikİlk hamle Başkan Civelek’ten
Sonraki İçerikUnutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.