iskenderun toplu nikah töreni

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, toplu nikah töreninde nikah kıydırmanın önemine değindi
iskenderun toplu nikah töreni
“Nikâhta keramet vardır”

İskenderun Belediyesi tarafından 24 çiftin resmi nikâhı kıyıldı. Çiftlerin nikâhını İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek kıyarken, genç çiftlere de mutluluklar dileyerek hediye verdi.
İskenderun Belediyesi yemekhanesinde gerçekleştirilen toplu nikâh törenine İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, belediye meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcıları katıldı.
Çiftlerin oldukça mutlu olduğu törende çiftler Başkan Civelek’in ömür boyu birlikte olacakları soruya büyük bir sesle ‘Evet’ dediler.
Başkan Civelek’in kıydığı nikâhta çiftlerin şahitliklerini ise, belediye başkan yardımcıları Sefa Boran, Mehmet Emin Dönmezer Haluk Arlı ve belediye meclis üyeleri yaptı.
Evlilik cüzdanlarını gelinlere teslim eden İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, ailelerin ülkemizin yapı taşları olduğunu belirttiği konuşmasında ‘Nikâhta keramet vardır’ diyerek nikâh kıydırmanın önemine değindi. Başkan Civelek, daha sonra nikâhı kıyılan çiftlere fincan takımı hediye etti.

[nggallery id=29]

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.