Adamsın Beeee!

Adamsın Beeee!İskenderun temsilcileri bu aralar coştukça coşuyorlar. Allah bozmasın. İskenderun Beş Temmuz Stadı’nda İskenderun Demirçelikspor, grubun alt sıralarında yer alan Gebze’yi konuk etti. Beni altı üstü pek ilgilendirmez, önemli olan galibiyettir. Federasyon üç puanı alta, üste veya iyiye kötüye vermiyor. Galip gelene veriyor. O yüzden tarihleri İskenderun olarak yazmaya devam etmemizi temenni ediyorum.
Gerçekten kentimiz adına oldukça önemli bir galibiyetti. Maçın başlamasıyla zaten demir, kendini çelik gibi hissettirdi. Daha üçüncü dakika da rakip fileler havalanmaya başladı. Taraftar hayatının en rahat maçını izliyor. Hoca Besim Durmuş ve yardımcıları gayet rahat. Çünkü bu maçı kazanmalarından çok eminler. Neyse maçın çok özetini yazmanın çok da doğru olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan galip gelmek ve farklı bir galibiyet elde etmektir. Tabi bu maçı ben izlerken çok ayrı bir haz duydum.
O kadar heyecanlandım ki anlatamam. Maçın güzelliği zaten herkesi kendinden geçirdi. Ama benim heyecanım çok başkaydı. Maçı izleyenler dikkat etmiştir. Oyuna alt yapıdan yetişen Mehmet Akın Temel kardeşim daha 16 yaşında ilk maçına çıktı. Oyuna gireceğini ona kale arkasında ısınırken hocası Besim Durmuş söyledi.
Çağırdı yedek kulübesine..
Oyuna gireceğini söyledi ve hazırlanmasını istedi..
Yedek kulübesine gelirken bile tüm tribün gencecik kardeşimizi alkışladılar. Onunda heyecandan kalbi yerinden fırlayacaktı sanki..
Gözleri onu net anlatıyordu..
Ondaki heyecanı ben tribünde yaşadı..Adamsın Beeee!
Çok gururlandım..
Heyecan dolu bir şekilde oyuna girmesi beni çok ama çok mutlu etti. Onu oyuna alan ve gençlerin önünü açan başta Besim hocaya ve böyle düşünen tüm hocalara teşekkür ediyorum.
Ama gelelim mutfağa..
Genelde insanlar mutfağı görmez, vitrinde olanı görür..
Ve her şeyi vitrinde olana yükler..
Aslında hiçbir şey öyle değildir. Genç kardeşim Akın Temel, İskenderun Demirçelikspor alt yapısından yetişti. Onu yetiştiren çok değerli hocalar var. Bekir Yardımcı, yıllardır altyapı ile ilgilenir. Ve geleceği parlak insanları vitrine çıkartmanın çalışmasını yapar.
Bedi Cabbas hocamız..
O da İskenderun Demirçelikspor alt yapısında genç nesillerin yetişmesi ve hazırlanması için çalışıyor ekibiyle birlikte. Şu anda üst yapıyla birlikte de çalışmalarını sürdüren Mehmet Çetin de, (Çetin hoca) yakından ilgileniyor. Gençlerin ve alt yapının bir takım için ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyor. Özellikle alt yapıda olan bir çok futbolcuyu yakından takip ediyor, onlarla ilgileniyor ve onlara futbolun son versiyonunu öğretmeye çalışıyor. Yani alt yapıda ekip çok sağlam..
Kalite var. İleriki yıllarda bu kalite daha da sağlamlaşarak Türkiye liglerine başarılı futbolcuları, biz kendi evlatlarımızı yetiştirmiş olarak yollayacağız diye düşünüyorum.
Ne mutlu sizlere..

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.