Temizlik işçisi Mevlüt Tuğ’a hediye

Temizlik işçisi Mevlüt Tuğ’a hediyeİskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı temizlik işçisi Mevlüt Tuğ’a Hediye.
Çalıştığı bölgede, mahalle sakinlerinin takdirini toplayan ve bu çalışkanlığı Belediye Başkanına bildirilen temizlik işçisi Tuğ’a Başkan Civelek ödül olarak çeyrek altın verdi.

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek toplanan temizlik işçilerine hitaben yaptığı konuşmada “Yaptığınız iş son derece önemlidir. Her zaman içten çalışacağız, yönetimlerde hem ceza vardır, hem ödül. İki şey çok önemli çocuklar, hem ekmeğiniz için çalışacaksınız, hem yaşadığını kent olan İskenderun için ve ülkeniz için çalışacaksınız. Bir ülkenin ayakta durmasının en önemli kriterlerinden birisi çalışmak ve topluma faydalı olmaktır.

Bir mahalleden, beni arıyorlar ve çalışan personelin evi gibi temizlik yaptığını. İçtenlik ile çalıştığını söylüyor. Tabiî ki bende bu arkadaşı görmek istedim. Kendisini kutluyorum ve nazarlık olarak bu hediyeyi veriyorum. Emeği için teşekkür ederim.” Dedi.

Daha sonra toplanan temizlik işçilerine hitaben “ İskenderun için çok önemli bir hizmeti yerine getiriyorsunuz. Ödüllendirdiğimiz arkadaşınız gibi hepinizde işinizi en iyi şekilde yapmak için çaba sarf ediyorsunuz. Ben halkımızdan size çalışmalarınızda yardımcı olmasını, çöplerini düzenli bir şekilde çöp konteynırlarında toplamalarını bekliyorum. Hepinize emeğiniz için teşekkür ederim” Şeklinde konuştu.

[pro-player width=’650′ height=’500′ type=’video’]http://95.154.242.226/iskenderunhaber/temizlik.flv[/pro-player]

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.