Kılçık restaurant nikah salonu oluyor

Güzel olacak
Kılçık restaurant nikah salonu oluyor

Uzun yıllardan beri sahil kordonu üzerinde hizmet veren ancak, bir türlü dikiş tutturamayan Kılçık Restaurant’a İskenderun Belediyesi ve Zelluh ailesi el attı. İskenderun Belediyesi tarafından yıkılan Kılçık Restuarant, Zelluh ailesinin desteğiyle yeniden inşa edilecek, düğün ve nikâh salonu olarak İskenderunlu dar gelirli ailelerin imdadına yetişecek.
Deniz kenarında özellikle balık yemek isteyenler için inşa edilen fakat daha önceleri 2 kez kundaklanan Kılçık Restuarant İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in talimatıyla yıkılmıştı. ‘Buradan vatandaşlarımıza nasıl faydalı olabiliriz?’ düşüncesiyle hareket eden İskenderun Belediyesi mevcut lokantayı yıkıp özellikle dar gelirli aileleri düşünerek düğün salonu ve nikâh salonu yapmak için kolları sıvadı. İskenderun’un hayırsever ailelerinden biri olan Zelluh ailesinin de desteğiyle yapılacak olan düğün ve nikâh salonu kentimizde düğün yapmak isteyen dar gelirli ailelerimize merhem olacak. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in bu ailelerimizi düşünerek yapmak istediği düğün ve nikâh salonu, yer bakımından da oldukça nezih bir ortama sahip. Sahil kordonu üzerinde denizle karşı karşıya olan yerde düğün yaptırmak veya nikâh kıydırmak vatandaşlarımızın bu mutlu günlerine de ayrı bir heyecan katacak.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.