Söz Gazetesi’nden pastalı kutlama

Söz Gazetesi’nden pastalı kutlamaKentimizde günlük olarak yayın yapan Söz Gazetesi çalışanları, gazetenin 1. kuruluş yıldönümünü kutladı. Bir yılı doldurmanın verdiği gurur ile pasta kesimi öncesi kısa bir konuşma yapan Söz Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Şehmus Aslan, “Gazetemizin 1. yılını tüm sevenlerimizle paylaşmak istedik. Günlük gazetenin zorluğunu anlatmak zor. Fakat arkadaşlarımızla birlikte çıktığımız bu yolda büyük bir performans sergileyerek gazetemizi istediğimiz yere getirmeyi başardık. Halkın sesi olduk. Gazetemizi kurduğumuz ilk gün ‘Söz veriyoruz’ diyerek işe başladık. Gerek haber kadromuzla, gerekse dağıtıcılarımızla birlikte bize destek veren dostlarımıza da teşekkür ediyorum. Kısa zamanda halkın gözdesi ve basında ses getiren bir gazete olmayı başardık. Mutluğumuzu paylaşan herkese yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Gazetecilik mesleğinin zor ve fedakârlık isteyen bir meslek olduğunu ifade eden İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise, “Gazetecilik mesleği yaşanılan zorlukların yanı sıra en çok mutluluk veren meslekler arasında da yer almaktadır. İskenderun’da toplam 46 gazete çıkıyor ve bunun 11 tanesi günlük gazetedir. Günlük gazeteler arasında Söz Gazetesi’nin de İskenderun basınında özel yeri var. Yeni bir gazete olmasına rağmen sanki yıllanmış bir gazete gibi çıkıyor. Halkın bilinçlendirilmesinde ve aydınlatılmasında büyük bir çaba sarf ediliyor. Gazetenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek kutlamada bulundu. Konuşmaların ardından Söz Gazetesi ekibi ile beraber pasta kesimi yapıldı ve gazete ekibi mutluluklarını sevenleri ile paylaştı.
Güney Medya Grubu olarak Söz Gazetesi’nin 1. kuruluş yıldönümünü kutluyor, çalışanlarına başarılarının devamını diliyoruz.

Önceki İçerikÖğretmenlere özel fotoğraf sergisi
Sonraki İçerikAğız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde aile dramı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.